top of page
casse malati_edited.jpg

KRAHASONI ÇMIMET

E SIGURIMIT TUAJ SHËNDETËSOR

Krahasoni primet zyrtare mbretërore dhe zbuloni se si ligji Lamal ju mbron nga kostot e tepërta të sigurimit tuaj shëndetësor

Image by Ashkan Forouzani

SIGURONI ZGJEDHJEN FALAS TË MJEKUT / SPITALIT

Si mund të garantoni zgjedhjen e lirë të mjekut dhe spitalit edhe jashtë kantonit me vetëm disa franga në muaj?

127021-20200202t172555z3lynxmpeg110j0rtr

TESTI I KURORËS-VIRUS:

SA DO TË KUSHTOJË?

Testet e Covid të paguara nga konfederata:

Por çfarë ndodh me diagnozat e tjera themelore?

Çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje?

Benvenuto-1030x686.jpg

Mbulesa

E SIGURIMIT TUAJ SHËNDETËSOR

Kontrolloni mbulimin e sigurimit tuaj shëndetësor, zbuloni se si t'i personalizoni ato falë ligjit LCA 

Fotolia_18628970_S.jpg

E LARTË E ZBRITSHME?

SI TA RISIGUROHET:

Keni zgjedhur një zbritje të lartë? Mund ta risigurosh me vetëm disa franga në muaj! zbuloni se si të shmangni shpenzimet e papritura.

Ambulanza.jpg

SHPENZIMET NË RAST EMERGJENCE: SI TË MBRONI veten:

Shumica e kompanive të sigurimeve shëndetësore rimbursojnë deri në një maksimum prej 500 CHF në rast urgjence. si të mbroheni?

Depositphotos_104088730_m-2015.jpg

REDUCTION ÇMIMI

LIGJI I DYTË RIPAM:

Kontrolloni mundësinë tuaj për të përfituar nga ulja e primit (subvencionit) sipas ligjit RIPAM

Image by Ben Collins

SPITALIZIMI NË ISOLIM: SA DO KUSHTOJNË?

E zbritshme, 10% pjesëmarrje + pjesëmarrje për çdo ditë shtrimi: si mbuloheni?

bottom of page