top of page

SIGURIMI I MAKINËS

Krahasoni raportin çmim-cilësi të sigurimit të makinës dhe gjeni më të mirën për nevojat tuaja!

Lloji i kërkesës:

autoversicherung.jpg

Privat

Korporative

Kërkim profesional për palët e treta

SIGURIMI I MAKINËS

Krahasoni raportin çmim-cilësi të sigurimit të makinës dhe gjeni më të mirën për nevojat tuaja!

Mbulimi i dëshiruar:

autoversicherung.jpg
Desiderata

RC + Mbulim i pjesshëm

RC + helmetë e plotë

vetëm RC

Mbulim tjetër

SIGURIMI I MAKINËS

Krahasoni raportin çmim-cilësi të sigurimit të makinës dhe gjeni më të mirën për nevojat tuaja!

Dëshironi mbulim me mbrojtje ligjore në rast të një pretendimi apo mosmarrëveshjeje me kompaninë e sigurimit?

autoversicherung.jpg
Solo RC

Po

Nr

SIGURIMI I MAKINËS

Krahasoni raportin çmim-cilësi të sigurimit të makinës dhe gjeni më të mirën për nevojat tuaja!

Dëshironi mbulim të dëmtimit të parkimit?

autoversicherung.jpg
Copertura danni parcheggio

Po

Nr

SIGURIMI I MAKINËS

Krahasoni raportin çmim-cilësi të sigurimit të makinës dhe gjeni më të mirën për nevojat tuaja!

Dëshironi mbrojtje bonus?

autoversicherung.jpg
Protezione Bonus

Po

Nr

bottom of page