top of page

Fondi i pensionit

 

Si mund të tërhiqni kapital nga fondi juaj i pensionit?

Vlen?

Si t'i investoni ato më së miri?

Depositphotos_104088730_m-2015.jpg

Tërheqja e kapitalit nga fondi i pensioneve

Avantazhet dhe disavantazhet e tërheqjes

Alternativat për të investuar në fondin e pensioneve

Avantazhet dhe disavantazhet e pagesave shtesë

Fondi i pensionit

 

NDIQNI PROCEDURËN E UDHËZUAR MË POSHTË DHE .....

ZBULONI TË DREJTAT TUAJA!

Depositphotos_104088730_m-2015.jpg
Cassa pensione

Beqare,

PA FËMIJË

I martuar,  

PA FËMIJË

Beqar,  

ME FËMIJËT

I martuar,
ME FËMIJËT

bottom of page