top of page

MYSBC.CH SA 

Nr. REGJISTRIMI FINMA 11087

Kush jemi ne

MYSBC.CH është një firmë private brokerimi sigurimesh, e krijuar në vitin 1998 nga një ekip profesionistësh sigurimesh me më shumë se 20 vjet përvojë në industri.

Ne i udhëzojmë Konsulentët tanë me trajnime që synojnë marrjen e Certifikatës Federale AFA dhe i mbështesim ata me një proces Trajnimi të Vazhdueshëm Javor.

Për të siguruar cilësinë e këshillave për klientët, MYSBC.CH SA  është kualifikuar për të marrë certifikimin si një kompani trajnimi CICERO.

logo CICERO.jpg

MYSBC.CH SA 

CICERO TRAINING COMPANY Nr 21834

Vokacioni ynë është të japim këshilla në sektorin e sigurimeve, duke garantuar gjithmonë tre shtyllat:

 ETHICS       _cc781905-5cde-319481-bb3b-136badc5 -5cde-3194-3194-bb3b-136bcc5_ 3194-bb3b -136bad5cf58d_       3194bde-51384bd3-136bad5cf58d_ _cc79094-badd5-136bcc5-3194bd3-136bad5cf58d_ _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_     _cc781905-5cde-3194-bb589094-136bad5cde-3194-bb589094-136bad5ccc3 -bb3b-136bad5cf58d_   _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_  1_cc7819094-badd5-136bcc5_b58f5-3194bd5-136bcc5_ -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_ LOYALTY   _cc781905-5cde-3194-bb3b- 136bad5cf58d_ _cc781905-5 cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_      b3b-136bad5cf58d__ 136bad5cf58d_   _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_   _cc781905 -5cde-3194bbadd-136bcc5-135_b58905-bbc5-3194bcc5-136bcc5_ 3194-bb3b-136bad5cf58d_   _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_   3194bde-51384bd3-136bad5cf58d_ _cc79094-badd5-136bcc5-3194bd3-136bad5cf58d_    _cc781905-5cde-3194-bb3b- 136bad5cf58d_ _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf

primo pilastro copia.png

ETIKA

Etika, shtylla e parë, është shumë e rëndësishme për ne, sepse u garantojmë klientëve tanë zgjidhje transparente dhe të dobishme.

secondo pilastro.png

BESNIKRI

Besnikëria, shtylla e dytë, është një aspekt unik për ne pasi ne e shoqërojmë klientin në të gjitha fazat e funksionimit pa e braktisur kurrë atë . 

terzo pilastro.png

NDERSHMËRIA

Ndershmëria, shtylla e tretë, i jep klientit sigurinë për të marrë produktin më të përshtatshëm të disponueshëm në treg. Ne punojmë me transparencë totale, çdo lëvizje apo vendim merret së bashku me klientin.

logo finap.png

FINMA

Regjistruar pranë FINMA me kod nr. 11087.

punto google.png

Shtabi

Zyra qendrore e kompanisë është në Via Monda 1 CH-6528 Camorino

cinsero.png

Ciceroni

Regjistruar në Cicero si një kompani. Trajner n. 21834

bottom of page