top of page
uomo immagine base.PNG

Ju menaxhoni një portal interneti,

një blog apo një grup në FB?

 

Jeni të interesuar për një bashkëpunim fitimprurës që përfshin publikimin e postimeve dhe artikujve tanë, mbi tema si sigurimet, taksat, investimet, mbrojtja e të drejtave të konsumatorit etj...?

Na kontaktoni për të caktuar një takim informues dhe informues!

Filozofia jonë e biznesit:

 

Si pjesë e filozofisë së kompanisë, nëse qëllimi ynë i parë është kënaqësia e klientit,   qëllimi i dytë është rritja e Grupit SBC; Rritje që synojmë të arrijmë, si me hapjen e zyrave të reja në të gjithë Zvicrën, për të qenë më afër klientëve ekzistues dhe të ardhshëm.


Për të arritur këtë qëllim, ne jemi vazhdimisht në kërkim të njerëzve që e shohin veten të reflektuar në idealet tona të korporatës dhe dëshirojnë të ndërmarrin një rrugë karriere plot kënaqësi, por edhe angazhim të vazhdueshëm, ndoshta një nga këta njerëz mund të jeni ju!

bottom of page