top of page
uomo immagine base.PNG

Filozofia jonë e biznesit:

 

Si pjesë e filozofisë së kompanisë, nëse qëllimi ynë i parë është kënaqësia e klientit,   qëllimi i dytë është rritja e Grupit SBC; Rritje që synojmë të arrijmë, si me hapjen e zyrave të reja në të gjithë Zvicrën, për të qenë më afër klientëve ekzistues dhe të ardhshëm.


Për të arritur këtë qëllim, ne jemi vazhdimisht në kërkim të njerëzve që e shohin veten të reflektuar në idealet tona të korporatës dhe dëshirojnë të ndërmarrin një rrugë karriere plot kënaqësi, por edhe angazhim të vazhdueshëm, ndoshta një nga këta njerëz mund të jeni ju!

Jeni Agjent / Broker i Pavarur, apo ëndërroni të hapni kompaninë tuaj të brokerimit të sigurimeve?


Dëshironi të zgjeroni horizontet tuaja dhe të jeni në gjendje t'u ofroni klientëve tuaj një paketë më të gjerë sigurimesh dhe financiare që mund të rrisë të ardhurat tuaja?

Mysbc.ch SA është në gjendje t'ju ofrojë kontrata shumë interesante master-broker mepartnerët e tyre, me të cilin mund të përfitoni nga avantazhet e mëposhtme:

-Një komision më i lartë falë pjesëmarrjes me mysbc në komisionet e administrimit dhe superkomisionet:për shembull,

- Komisionet deri në 40% ose mbi vëllimin e prodhimit për planet e pensioneve,

- komisionet e gjyqit deri në 10% të primeve për sigurimin e makinës.

- Komisione deri në 6% për planet e investimeve dhe kursimeve.

- dhe shumë përfitime të tjera

-Shërbime shtesë sipas zgjedhjes suaj, duke përfshirë:

- Trajtimi administrativ i praktikave tuaja

- Dhoma dhe zyra konsulence

- Emrat (drejtuesit) e klientëve potencial sipas kategorisë së interesit

- Softueri i menaxhimit dhe CRM për marketing me SMS dhe E-mail në përputhje me GDPR.

- Trajnimi i shitjeve dhe trajnimi AFA me atribuimin e pikëve Cicero

- Kërkimi dhe përzgjedhja e bashkëpunëtorëve për zhvillimin e strukturës suaj

- Asistencë e specialistëve të brendshëm dhe të jashtëm për konsulencë të veçantë në sektorin e korporatave, financave, pasurive të paluajtshme dhe tatimore etj.

-Hyrje graduale për hapjen e kompanisë suaj të brokerimit:

Me mysbc ju keni mundësinë të zhvilloni gradualisht aftësitë dhe pavarësinë tuaj, duke filluar nga lloji i bashkëpunimit më i pëlqyeshëm për ju dhe duke kaluar në hapin tjetër.duke ruajtur bazën tuaj të klientit" dhe "fluksi i komisionit"krijuar nga ju në hapin e mëparshëm:

1.

Kontrata si punonjës në trajnim (për orë, pas trajnimit bazë).

2.

Kontrata si punonjës i porositur me të ardhura minimale fikse.

3.

Kontrata si një kontribues autonom AVS (kompania juaj) për shifrat e prodhimit deri në 10 milion / vit

4.

Kontratë si master-broker profesionist për shifra prodhimi mbi 10 milion / vit

Na kontaktoni për të caktuar një takim informues dhe informues!

bottom of page