top of page
uomo immagine base.PNG

Filozofia jonë e biznesit:

 

Si pjesë e filozofisë së kompanisë, nëse qëllimi ynë i parë është kënaqësia e klientit,   qëllimi i dytë është rritja e Grupit SBC; Rritje që synojmë të arrijmë, si me hapjen e zyrave të reja në të gjithë Zvicrën, për të qenë më afër klientëve ekzistues dhe të ardhshëm.


Për të arritur këtë qëllim, ne jemi vazhdimisht në kërkim të njerëzve që e shohin veten të reflektuar në idealet tona të korporatës dhe dëshirojnë të ndërmarrin një rrugë karriere plot kënaqësi, por edhe angazhim të vazhdueshëm, ndoshta një nga këta njerëz mund të jeni ju!

Jeni një Këshilltar Sigurimi apo Financiar tashmë aktiv në këtë sektor?
Do të dëshironit të vazhdoni të rriteni dhe të shihni frytet e punës suaj edhe pas daljes në pension?
Atëherë ne kemi një propozim marrëveshjeje shumë interesante dhe shpërblyese për ju!

Na kontaktoni për të caktuar një takim informues dhe informues!


Jeni një këshilltar i ri sigurimesh që është paksa i ngushtë në rrobat e një kompanie?
Mendoni se për të këshilluar më mirë klientin duhet të jeni neutral?
Dëshironi të hyni në rolin e një konsulenti global dhe të hulumtoni zgjidhjet më të mira të sigurimit për klientët tuaj në 360 °?
Ne gjithashtu kemi një ofertë pune shumë interesante dhe shpërblyese për ju!
Na kontaktoni për të caktuar një takim informues dhe informues!

Dëshironi të merreni me një profesion të ri në fushën e këshillave financiare dhe sigurimesh?

Nuk keni përvojë apo trajnim në sigurime, por a mendoni se ky është profesioni i duhur për ju, a mendoni se keni karakteristikat e nevojshme për ta kryer me sukses dhe a jeni gati për të ndërmarrë një trajnim të ri? Na dërgoni aplikacionin tuaj; nëse besojmë gjithashtu se ju ia vleni angazhimin tonë, ne do të financojmë trajnimin si ndërmjetës sigurimesh për ju, derisa të merrni diplomën federale AFA 

Na kontaktoni për të caktuar një takim informues dhe informues!

bottom of page