top of page
uomo immagine base.PNG

Jeni profesionist në konsultime për individë apo kompani?

 

Dëshironi të jeni në gjendje të zgjeroni paketën e shërbimeve që ofroni për klientët tuaj dhe në të njëjtën kohë të merrni klientë të rinj për shërbimet tuaja?


Na kontaktoni për të caktuar një takim informues dhe informues!

Filozofia jonë e biznesit:

 

Si pjesë e filozofisë së kompanisë, nëse qëllimi ynë i parë është kënaqësia e klientit,   qëllimi i dytë është rritja e Grupit SBC; Rritje që synojmë të arrijmë, si me hapjen e zyrave të reja në të gjithë Zvicrën, për të qenë më afër klientëve ekzistues dhe të ardhshëm.


Për të arritur këtë qëllim, ne jemi vazhdimisht në kërkim të njerëzve që e shohin veten të reflektuar në idealet tona të korporatës dhe dëshirojnë të ndërmarrin një rrugë karriere plot kënaqësi, por edhe angazhim të vazhdueshëm, ndoshta një nga këta njerëz mund të jeni ju!

bottom of page