top of page
uomo immagine base.PNG

Filozofia jonë e biznesit:

 

Si pjesë e filozofisë së kompanisë, nëse qëllimi ynë i parë është kënaqësia e klientit,   qëllimi i dytë është rritja e Grupit SBC; _cc781905-5cde-3194-bb3b-136dt_5crowf, dhe arritja me hapjen e zyrave të reja në të gjithë Zvicrën, për të qenë më afër klientëve ekzistues dhe të ardhshëm.


Për të arritur këtë qëllim ne jemi vazhdimisht në kërkim të njerëzve të cilët  e shohin veten të reflektuar në idealet tona të korporatës dhe dëshirojnë të ndërmarrin një jetë të plotë të kënaqësisë së vazhdueshme. , ndoshta një nga këta njerëz mund të jeni ju!

bottom of page