top of page

Drejtor i vetëm

enrico1.jpg

Enriko Parenti

Funksioni:
Drejtor i vetëm
Tel:
+41 (0) 91 850 40 10
Postë:
e.parenti@mysbc.ch
FINMA     11334
CICERO  21855

ADMINISTRIMI, PROPOZIMET DHE KONTRATAT E KLIENTIT

Në këtë Divizion, ju mund të shikoni dhe të kontaktoni personalisht të gjithë njerëzit aktivë në fushat e Administrimit të Propozimeve dhe Kontratave me Klientët

Në këtë Divizion, ju mund të shikoni dhe të kontaktoni personalisht të gjithë konsulentët tanë të certifikuar:

VBV / AFA / FINMA / CICERO

VBV / AFA / FINMA / CICERO KONSULTANË TË CERTIFIKUAR

MAGGIO-removebg-preview.png

Samuel May

Funksioni:
Konsulent VBV / AFA
Tel:
+41 (0) 76 437 22 90
Postë:
s.maggio@mysbc.ch
FINMA     36896
CICERO  27630

enrico1.jpg

Enriko Parenti

Funzione:
Amministratore Unico
Tel: +41 (0)91 850 40 11
Maile.parenti@mysbc.ch

FINMA     11334
CICERO  21855

bottom of page