top of page

SIGURIM SHËNDETSOR

Primet e sigurimit shëndetësor janë bërë të paqëndrueshme për shumë familje. Ligji LaMal parashikon një sërë mekanizmash dhe të drejtash të të siguruarve që lejojnë uljen e primit; gjithashtu në mënyrë të jashtëzakonshme. Zbuloni se si ligji Lamal ju lejon të kurseni në shpenzimet e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, duke qenë të gjitha të barabarta!

 

NDIQNI PROCEDURËN E UDHËZUAR DHE KRAHASONI ÇMIMET!

m_6ttl_edited.jpg
Casse malati

I rritur

bebe

Të rritur të rinj (18-26)

KONTROLLO SIGURIMET SHËNDETËSORE

Mbulimi mund të personalizohet dhe mund të përfshijë ose jo çdo lloj mbulimi. Oferta që do të hartohet në bazë të këtij kalkulatori merr si shembull 4 lloje mbulimi. Krahasoni primet bazë dhe pasi të kemi përcaktuar sigurimin shëndetësor më të përshtatshëm për ju, do të jetë kënaqësia jonë t'ju bëjmë një ofertë të personalizuar.

NDIQNI PROCEDURËN E UDHËZUAR DHE KRAHASONI ÇMIMET!

m_6ttl_edited.jpg
Tipo di assicurazione che vuoi

BASIC, vetëm mbulesat bazë LaMal

Zvicerane:

mbulim në të gjithë Zvicrën

BOTË:

mbulim i pakufizuar në mbarë botën

PRIVATE: Mbulim privat në mbarë botën

KONTROLLO SIGURIMET SHËNDETËSORE

Mbulimi mund të personalizohet dhe mund të përfshijë ose jo çdo lloj mbulimi. Oferta që do të hartohet në bazë të këtij kalkulatori merr si shembull 4 lloje mbulimi. Krahasoni primet bazë dhe pasi të kemi përcaktuar sigurimin shëndetësor më të përshtatshëm për ju, do të jetë kënaqësia jonë t'ju bëjmë një ofertë të personalizuar.

NDIQNI PROCEDURËN E UDHËZUAR DHE KRAHASONI ÇMIMET!

m_6ttl_edited.jpg
Franchigia

300 - 500

1000 - 1500

2000 - 2500

Çfarë duhet të dini për koston e testit të koronavirusit?

Testi Covid tani paguhet nga Konfederata:

Por çfarë ndodh me testet dhe diagnozat e tjera themelore?

Çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje?

test-rapido_d95ea_36b2e.jpg
costi corona virus test

Zbulo me shume

Sa duhet të paguani vërtet për një strehë izolimi?

Fondi bazë i sigurimeve shëndetësore (LaMal) paguan shpenzimet e shtrimit, por ju paguani koston e zbritjes, pjesëmarrjen (10%) dhe kompensimin spitalor. për një total deri në 3200 .-- Fr; a është e mundur të mbrohesh për këto kosto?

Shikojeni tani me një klikim!

Maladie_Covid_19.jpg
ricovero covid

Zbulo me shume

bottom of page